top of page

COLLAGE WORKSHOP: "DIT BEN IK!"    

Hoe wil jij jezelf voorstellen aan de wereld? Wat is nou typisch "jij"?

In deze workshop ga je dat zelf ontdekken en uitdrukken in een collage. Uitgangspunt voor deze collage is een door jezelf meegebrachte foto, aangevuld met afbeeldingen uit tijdschriften. Je werkstuk kun je verfraaien met diverse aanwezige materialen, zoals acrylverf, veertjes, steentjes, kralen, knopen, glitters, stofjes etc. etc. Je wordt ook uitgenodigd om thuis eventueel al wat, voor jou bijzondere, dingen te verzamelen. Tenslotte mag je jezelf presenteren aan de groep (de wereld). Een leuke workshop om met vrienden of vriendinnen te doen, maar ook prima in je uppie!

Voor iedereen vanaf 12 jaar

Workshop van 3 uur €27,50             Code: DBI

WORKSHOP "EXTREME GEZICHTEN"

We gaan aan de slag gaan met de 12 extreme vormprincipes. (Dit is een onderdeel uit de serie "Ik, jij, wij. Waar hoor je bij?").

Er wordt gewerkt met markers, ecoline en kleurpotlood. Het is een geweldige leuke workshop waarin je je fantasie lekker kunt uitleven.

Vanaf 12 jaar

Workshop 3 uur €27,50                     Code: EXGW

"PAINT & PLAY- Ontdekkingsatelier"

Er zijn duizend-en-één mogelijkheden om materialen te gebruiken, maar wellicht weet je niet waar te beginnen. Soms wil je eerst iets uitproberen voordat je (weer) voor een vermogen aan nieuw materiaal aanschaft. Of je mist de creativiteit en wat begeleiding om daadwerkelijk aan de slag te gaan. En misschien vind je het gewoon gezelliger om samen met anderen iets creatiefs te doen.

Het Paint and Play ontdekkingsatelier is dé manier om te ontdekken welke materialen en technieken je leuk vindt en om nieuwe inspiratie op te doen. Elke keer werk je met wisselende materialen en aan de hand van een opdracht, waarbij je uiteraard wel de vrije hand krijgt. Het is tenslotte de bedoeling om je creativiteit te stimuleren en jezelf uit te dagen iets nieuws te proberen.

Dagdeel van 2,5 uur. 10-Rittenkaart €200,00. Losse les €22,50 Code : P&P 

"TEKENEN EN SCHILDEREN A LA HUNDERTWASSER"

Zie beschrijving bij aanbod volwassenen

"ART JOURNALING"

Zie beschrijving bij aanbod volwassenen

"ZENDOODLE"

Zie beschrijving bij aanbod volwassenen

bottom of page